tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 14192] - setclasspath.bat does not set classpath correctly
Date Mon, 11 Nov 2002 17:34:02 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14192>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=14192

setclasspath.bat does not set classpath correctly





------- Additional Comments From Brian.Ewins@btinternet.com  2002-11-11 17:34 -------
It sounds like the jars you moved into the ext directory were in your CLASSPATH
originally? This behaviout is by design and is documented, see
http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-4.1-doc/class-loader-howto.html :

"# System - This class loader is normally initialized from the contents of the
CLASSPATH environment variable. All such classes are visible to both Tomcat
internal classes, and to web applications. However, the standard Tomcat 4
startup scripts ($CATALINA_HOME/bin/catalina.sh or
%CATALINA_HOME%\bin\catalina.bat) 

totally ignore the contents of the CLASSPATH environment variable itself

, and instead build the System class loader from the following repositories: ..."

extra space added for emphasis.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message