tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 12465] New: - ServletRequest.getLocales() does not return a list matching what the browser supplies.
Date Tue, 10 Sep 2002 00:07:34 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12465>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12465

ServletRequest.getLocales() does not return a list matching what the browser supplies.

           Summary: ServletRequest.getLocales() does not return a list
                    matching what the browser supplies.
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.4 Final
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Connector:JK/AJP (deprecated)
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: zacjacobson@hotmail.com


I am using org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector to connect Apache 1.3.36 to
Tomcat 4.04 (I can't get jk2 to work with Apache1.3, the module can't find some
APR stuff)

Everything is on RedHat 7.3 (kernel 2.4).

I turned on the RequestDumperValve to see what was being passed in, and here is
what I see (trimmed down for brevity):

RequestDumperValve[localhost]:        contextPath=
RequestDumperValve[localhost]:             header=accept-language=en-ca,
en-gb;q=0.83, en-us;q=0.66, en;q=0.50, fr-ca;q=0.33, fr;q=0.16
RequestDumperValve[localhost]:             locale=en_US
...

But in my servlet when I call request.getLocales() I get only "en_US", the
accept-language header does not seem to be consulted.

I don't have an issue when I use the HttpConnector, the accept-language header
is returned to me from request.getLocales()

This is similar to Bug 6832 which is marked as fixed. Could this be an Apache
1.3.x problem?

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message