tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 12126] - Apache 2.0.40 and mod_jk2 errors
Date Wed, 04 Sep 2002 06:42:49 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12126>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12126

Apache 2.0.40 and mod_jk2 errors





------- Additional Comments From rsowders@usgs.gov  2002-09-04 06:42 -------
I'm happy to report that at least for me this is not a bug.  It was simply a 
configuration proplem.  I now have a working install of; 
Apache 2.0.40
mod_jk2
Tomcat 4.1.10
JSDK 1.4.0_01

I did not have a channelJni statement in the jk2.properties file and my w2.prop 
file did not point to a working jvm.dll.

While reading the commits for jtc I found this from mturk,
http://www.mail-archive.com/tomcat-dev@jakarta.apache.org/msg31726.html
It simply says that jni must have a channel statement in the jk2.prop file to 
be active.  Any channelJni statement will do it.

I corrected my jk2.prop with a channel.Jni statement and my w2.prop to point to 
my systems installed jvm.dll and now everything works.

Sorry for the bother, I'll attach my config files for others to use.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message