tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Punky Tse <punk...@mac.com>
Subject Re: webapp/apr cvs tags?
Date Thu, 01 Aug 2002 17:56:46 GMT
Neil,

I have no problem with it.  My config. is almost the same as yours.  I 
use mod_webapp and apr from cvs, apache 1.3.26 from source distribution.  

Punky
=============================================
[localhost:~] punkytse% telnet punknix 80
Trying 192.168.1.101...
Connected to punknix.
Escape character is '^]'.
HEAD / HTTP/1.0

HTTP/1.1 200 OK
Date: Thu, 01 Aug 2002 17:23:18 GMT
Server: Apache/1.3.26 (Unix) mod_webapp/1.2.0-dev
Content-Location: index.html.en
Vary: negotiate,accept-language,accept-charset
TCN: choice
Last-Modified: Fri, 04 May 2001 00:00:38 GMT
ETag: "50c0e-5b0-3af1f126;3d4965c6"
Accept-Ranges: bytes
Content-Length: 1456
Connection: close
Content-Type: text/html
Content-Language: en
Expires: Thu, 01 Aug 2002 17:23:18 GMT

Connection closed by foreign host.
=============================================

Punky Tse wrote:

> Neil,
>
> I will try tonight if I encounter the same problem.  BTW, if you can 
> choose, why not move to httpd 2.0?  At least Pier and me support it! ;-)
>
> Punky
>
> Neil Cronin wrote:
>
>> I'm trying to build mod_webapp for apache 1.3.26.  I grabbed webapp 
>> and apr from cvs.apache.org.  it seems to build fine:
>>
>> # ./configure --with-apr=../apr/ --with-apxs
>> (configure output)
>> # make
>> (make output)
>> Coonfiguration details:
>>
>> module version:  mod_webapp/1.2.0-dev
>> httpd version:   Apache/1.3.26 (Unix)
>> host machine/os: i686-pc-linux-gnu
>> cration date:    Tue Jul 30 04:58:30 PDT 2002
>>
>> All done...
>>
>> # cp apache-1.3/mod_webapp.so /etc/apache/modules
>> # /usr/sbin/apache
>> Syntax error on line 63 of /etc/apache/conf/apache.conf:
>> Cannot load /etc/apache/modules/mod_webapp.so into server: 
>> /etc/apache/modules/mod_webapp.so: undefined symbol: 
>> apr_thread_mutex_lock
>>
>>
>> I've tried mod_webapp 1.0.1 with similar results.  is this a known 
>> issue?   is there a 1.1 branch of webapp that I can try?  or another 
>> version of apr?
>>
>> thanks,
>> neil
>
>
>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
> <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: 
> <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>
>




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message