tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Asar.K...@reuters.com
Subject Re: <ResourceLink> does not work inside <DefaultContext>
Date Fri, 19 Jul 2002 13:37:28 GMT

On 18/07/2002 18:21:47 Ian Darwin wrote:

> > I am already using the default standard host that sets autodeploy to true
> > by default.
>
> It's not a question of autodeploy=true or not. Everything I know says that
> DefaultContext's values only apply to Contexts that are auto-deployed, that is,
> placed in webapp (actually the host's appBase) WITHOUT being listed as a Context
> in the server.xml
>
> > Also, I have tried adding the resource into <DefaultContext> directly and
> > that works fine - so how would you explain that?
>
> Hmmm, I would find that hard to explain. Next question please. :-)
>
> Do the contexts you want the resource applied to have <Context> entries
> in server.xml?

I have tried it both with and without a <Context> entry with no luck.

It seems to me inconsistent behaviour that a resource created in <DefaultContext> is
available but a global resource via <ResourceLink> is not!!

Does anyone else have any ideas?



------------------------------------------------------------- ---
        Visit our Internet site at http://www.reuters.com

Any views expressed in this message are those of  the  individual
sender,  except  where  the sender specifically states them to be
the views of Reuters Ltd.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message