tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10410] New: - Adding 1 <Resource-link> element results in multiple displayed in admin webapp
Date Tue, 02 Jul 2002 14:59:16 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10410>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10410

Adding 1 <Resource-link> element results in multiple displayed in admin webapp

           Summary: Adding 1 <Resource-link> element results in multiple
                    displayed in admin webapp
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.1.6
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: Webapps:Administration
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: rory.douglas@na.sunchem.com


When using the Admin web-app to add <resource-link> elements, the webapp 
would "add" 3 elements for every 1 that I configured. I checked in server.xml, 
and only 1 <resource-link> was added, as well as a spurious <resource> element

(spurious because I was linking to a global <resource>)

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message