tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Albert Chin <tomcat-...@lists.thewrittenword.com>
Subject Re: [PATCH] mod_webapp
Date Mon, 24 Jun 2002 11:22:08 GMT
On Mon, Jun 24, 2002 at 02:51:12AM +0100, Pier Fumagalli wrote:
> Albert Chin <tomcat-dev@lists.thewrittenword.com> wrote:
> 
> > On Sun, Jun 23, 2002 at 06:23:04PM +0200, Nico Seessle wrote:
> >> At first let me warn you. Normally I'm really bad at C programming.
> >> 
> >> I had some problems building and running mod_webapp (from CVS) with Apache
> >> 1.3 on my Debian box.
> >> 
> >> Getting a Segmentation Fault on every access to something mounted with
> >> mod_webapp.
> >> 
> >> Finally I came up with the attached patch and now it seems to work for me.
> >> 
> >> In a call to apr_psprintf the first argument was an request_req which should
> >> be a wa_request (I think).
> >> 
> >> Sorry, I don't know if there are any testcases and how to run them to come
> >> up with something better than "it seems to work for me".
> > 
> > This fixed the SEGVs we were seeing on Solaris and HP-UX. Thank you!
> 
> Can you check that also the latest fix in CVS solves your problem? It's
> slightly different from Nico's patch, but should address the same problem...

The latest CVS tests out OK. Thanks!

-- 
albert chin (china@thewrittenword.com)

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message