tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Albert Chin <tomcat-...@lists.thewrittenword.com>
Subject Re: How was the precompiled mod_webapp.so binary built for Solaris 8
Date Fri, 21 Jun 2002 16:05:19 GMT
On Thu, Jun 20, 2002 at 05:56:44PM +0100, Pier Fumagalli wrote:
> "Albert Chin" <tomcat-dev@lists.thewrittenword.com> wrote:
> 
> > How was the precompiled binary of mod_webapp available from
> > http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-tomcat-4.0/release/v4.0.3/bin/solaris
> > 8/sparc/
> > built?
> > 
> > I'm trying to build it with the Sun C compiler (Forte 6.2) as follows
> > (Apache 1.3.24):
> > ./configure CFLAGS="-mr -Qn -xstrconst -xO2 -xtarget=generic -xarch=v8" \
> > CC=cc JAVA_HOME=/opt/java1.4 --with-apxs=[blah] --with-perl=[blah] \
> > --disable-docs --disable-apidoc-java --disable-apidoc-c \
> > --with-java=[tomcat dir] --with-ant=[path to ant]
> > 
> > I followed the instructions at:
> > http://archive.covalent.net/jakarta/tomcat-user/2002/03/0209.xml
> > to fetch webapp and apr but get an error when trying to connect:
> > 
> > $ telnet localhost 80
> > Trying 127.0.0.1...
> > Connected to localhost.
> > Escape character is '^]'.
> > GET /examples/ HTTP/1.0
> > 
> > Connection closed by foreign host.
> > 
> > Using the precompiled binary above works fine!
> > 
> > I attached to the httpd pid as no core was generated:
> > $ gdb pid [blah]
> > gdb> bt
> > #0  0xfebc75b0 in apr_vformatter (flush_func=0xfebd348c <psprintf_flush>,
> >     vbuff=0xffbef430, fmt=0xfebdac53 "d %s", ap=0xffbef520)
> >     at apr_snprintf.c:1189
> > #1  0xfebd37e0 in apr_pvsprintf (pool=0xbe430, fmt=0xfebdac50 "%03d %s",
> >     ap=0xffbef51c) at apr_pools.c:992
> > #2  0xfebd3a7c in apr_psprintf (p=0xbe430, fmt=0xfebdac50 "%03d %s")
> >     at apr_pools.c:1730
> > #3  0xfebbd430 in wam_handler_setstatus (r=0xbe458, status=200,
> >     message=0xd0460 "OK") at mod_webapp.c:299
> > ...
> > 
> > This is against webapp/apr as of 06/19 01:00PM CDT.
> 
> Are you using the latest copy straight out of CVS? It mightbe a small bug I
> introduced last week AFAICS...

Yes, the latest from CVS as of 06/19 01:00PM CDT.

-- 
albert chin (china@thewrittenword.com)

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message