tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 10068] New: - Basic authentication not working
Date Thu, 20 Jun 2002 16:55:58 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10068>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10068

Basic authentication not working

           Summary: Basic authentication not working
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.4 Final
          Platform: Other
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Connector:Webapp
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: javier@guegue.com


Hi, I'm using tomcat4.0.4 with its webapp connector I compiled from source
and I have two problems that are shown only when I try to access my JSP
pages using apache:
1) Basic authentication is not working, whenever I require basic
authentication I get: "HTTP Status 401 - Unauthorized" with no previous
dialog box.
2) HTTP sessions seem to stay open for a very long time.

None of these problems are present when I access the same JSP pages
directly using tomcat http1.1 or coyote connector.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message