tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 9360] New: - Method never get invoked / Object never gets instantiated
Date Thu, 23 May 2002 16:18:04 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9360>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9360

Method never get invoked / Object never gets instantiated

           Summary: Method never get invoked / Object never gets
                    instantiated
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.3 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: Unknown
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: ravimadhu@hotmail.com


I have a couple of classes that have static methods that are invoked for XSL 
transformation. This works fine with Tomcat 4.0.1. In 4.0.3, the method is 
never invoked and no exceptions are thrown at that statement, and the flow just 
stops there. I created another class that can be instantiated with no static 
methods, the Object does not get instantiated, all other Object and method 
calls work fine.

some code from that part 

//*************************
System.out.println("came after Null in  DB before transform "); 
htmlData = com.pulsar.players.xml.XMLUtilitiesNew.transform(this.getXSLPath
(),currentXML);

//*********

The print statement is executed , even "this.getXSLPath()" is executed but it 
does not go into the method!!

It baffled me a whole day, in a debugger this code works fine, but when it is 
executed through Tomcat 4.0.3, it failed again and again and ...

The quandry I am in is that the app I am developing works fine, but do not have 
the source or an executable for verion 4.0.1, which I would need for any 
deployment!!!

I will try reinstalling 4.0.3 and see if there is any difference. I hope this 
helps.

Thanks,

Ravi

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message