tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pier Fumagalli <p...@betaversion.org>
Subject Re: Error running Apache 2.0 with mod_webapp.so or mod_jk-01.sobinaries
Date Tue, 16 Apr 2002 18:28:16 GMT
"Punky Tse" <punkytse@yahoo.com> wrote:

> 
>>>> [root@bicaweb_dev webapps]# $APACHE_HOME/bin/apachectl start
>>>> Syntax error on line 220 of /opt/apache2/conf/httpd.conf:
>>>> Cannot load /opt/apache2/modules/mod_webapp.so into server:
>>>> /opt/apache2/modules
>>>> /mod_webapp.so: undefined symbol: ap_table_get
>>>> /opt/apache2/bin/apachectl start: httpd could not be started
>>>> 
>>> Hum.. seems like the pre-build binary using the older version of APR?  I
>>> don't  know, my recent copy of 2.0.36-dev also does not have
> ap_table_get()
>>> function:
>>> 
>>> nm httpd | grep ap_table_get
>>> 
>>> howerver, I found apr_table_get symbol in httpd instead.  Anybody here
> in
>>> this list know if there had been such API change in APR?
>> 
>> No, AFAIK apr_table_get never changed... What _really_ puzzles me, is that
>> ap_table_get is used in httpd 1.3... I believe this is because he's using
> a
>> module compiled for 1.3 under 2.0...
>> 
>>     Pier
> 
> Pier,
> Yeah.. You are correct.  This guy replied privately to me that mod_webapp is
> now working on his box after he build the source from CVS.
> 
> For the pre-built binary, shouldn't we provide two sets of binaries (1.3 and
> 2.0), or just remove the them from the site?

Before changing things, I'd like to have a couple of major updates (like the
SocketPool code in)... But I have no time whatsoever now (daytime job keeps
me busy 100000%)

    Pier


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message