tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8436] New: - Apache httpd 2.0 unable to load Connector : mod_webapp.so
Date Tue, 23 Apr 2002 21:06:27 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8436>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8436

Apache httpd 2.0 unable to load Connector : mod_webapp.so

           Summary: Apache httpd 2.0 unable to load Connector :
                    mod_webapp.so
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.3 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: Connector:Webapp
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: Alexandra.Nsonwu@am.sony.com


I am trying to use module mod_webapp.so to configure Apache to use TC to 
service jsp pages and servlets. I get an error "Unable to load mod_webapp.so 
into server. Undefined Symbol: ap_table_get. Httpd cannot start". I included 
the line "LoadModule webapp_module modules/mod_webapp.so" into my httpd.conf 
file. I downloaded the binary from http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-
tomcat-4.0/release/v4.0.3/bin/linux/i386/mod_webapp.so and put it into my 
Apache modules directory. Unable to do anything.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message