tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7717] New: - War lib classes load in 3.3.1 , no longer loads in 4.0.3
Date Wed, 03 Apr 2002 14:23:29 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7717>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7717

War lib classes load in 3.3.1 , no longer loads in 4.0.3

           Summary: War lib classes load in 3.3.1 , no longer loads in 4.0.3
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.3 Final
          Platform: PC
               URL: http://www.hmravens.com/jspinspector/downloads/hmDebug.z
                    ip
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: Connector:Webapp
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: mstam@hmravens.com


The zip referenced in the URL of this bug report contains a war file
with xalan and xerces jars.

In the 3.3.1 release of tomcat the war deploys properly and the 
application can be accessed via http://localhost:8080/hmdebug/jspinspector.html

In 4.0.3 the page does not load and the log shows a NoClassDefFound error
for javax/xml/transform/Source

If I copy the xalan jars into the tomcat/lib directory in 4.0.3 the application
loads and runs.

This leads me to believe that there is a classloader problem with WEB-INF/lib
jars.

I was looking through the use groups and it appears that a few other
people are also having similar problems.

If you need a stack trace send me a note.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message