tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 5647] - AJP13 connector will not pass authentication requests
Date Mon, 04 Mar 2002 15:11:39 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5647>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5647

AJP13 connector will not pass authentication requests

marcin_ol@poczta.onet.pl changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|FIXED                       |



------- Additional Comments From marcin_ol@poczta.onet.pl  2002-03-04 15:11 -------
Are you sure the bug is resolved in Tomcat4.0.2 release for IIS connector as 
well?
I've added very similar bug for AJP13 with IIS (ID: 6219), and it has been 
marked as a duplicate of this one...
But I've downloaded the 4.0.2, along with new filter DLL for IIS, and the 
problem still exists.
Maybe the filter DLL should not include fields, that do not have values, in 
AJP13 packets? Otherwise, the patch from 6219 should be applied to 
AJP13Request.java to get this work.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message