tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Szymon Stasik <szymon.sta...@efigence.com>
Subject mod_webapp contexts and virtual hosts
Date Tue, 19 Feb 2002 10:15:09 GMT
Hi,


I have configuration like - server.xml:

<!-- ... -->
<Service name="Tomcat-Standalone">
  <Connector
   className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnector"
   port="8008" minProcessors="5" maxProcessors="75"
   enableLookups="true" appBase="webapps"
   acceptCount="10" debug="100"/>
  <Engine name="Standalone" defaultHost="www.efigence.com" debug="1"
   className="org.apache.catalina.connector.warp.WarpEngine"
   appBase="webapps">
   <!-- ... -->
   <Host name="foo1.bar1.com" debug="0" appBase="webapps"
    unpackWARs="true">
    <Alias>foo2.bar2.com</Alias>
    <Alias>foo3.bar3.com</Alias>
    <Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve"
     directory="logs"  prefix="localhost_access_log." suffix=".txt"
     pattern="common"/>
    <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
     directory="logs"  prefix="localhost_log." suffix=".txt"
     timestamp="true"/>
    <!--Context path="" docBase="" debug="0"/-->
    <Context path="/manager" docBase="manager"
     debug="0" privileged="true"/>
   </Host>
  </Engine>
</Service>

and httpd:conf:

<VirtualHost 10.0.1.1:80>
ServerName foo1.bar1.com
WebAppConnection conn1     warp  localhost:8008
WebAppDeploy     app_1     conn  /
</VirtualHost>

<VirtualHost 10.0.1.1:80>
ServerName foo2.bar2.com
WebAppConnection conn2     warp  localhost:8008
WebAppDeploy     app_2     conn  /
</VirtualHost>

<VirtualHost 10.0.1.1:80>
ServerName foo3.bar3.com
WebAppConnection conn3     warp  localhost:8008
WebAppDeploy     app_3     conn  /
</VirtualHost>


I have also working applications in webapps: app_1, app_2, app_3

now the problem is, that tomcat (4.0.2, with mod_webapp - latest cvs 
snapshot) creates three contexts for each app and also default context 
that is initialised identicaly to the first of the contexts. Now request 
for any webapp (eg http://foo([1-3]).bar$1.com/ :) is routed to the 
default context instead of apriopriate app context :/

Since I need to have applications available in root, I was trying confs 
like (I also have to use apache...):

WebAppDeploy     app_1     conn  /app_1

with some rewriting but then it seems to be some session/cookie issue :(

I was also investigating tomcat and mod_webapp sources on the main 
problem but without any particular results. Using mod_webapp and many 
contexts seems to be wery weird.

any ideas?

regards,

Szymon


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message