tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 6494] - Tomcat 4.0.2 could not start from W2k service after adding webapps conf
Date Mon, 18 Feb 2002 18:21:16 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=6494>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=6494

Tomcat 4.0.2 could not start from W2k service after adding webapps conf





------- Additional Comments From dzhang@utdallas.edu  2002-02-18 18:21 -------
Hi, Dear Remy,

Thank you very much for your help.

I have posted the log file of today. At the beginning of this test, I started 
up the server mannully by MS-DOS command startup. You can see that it worked 
correctly. 

At "2002-02-18 11:36:08 BrowseServlet: init", I shut down the server and then 
start up the server in the W2K service. It did start up. But I got a exception 
from the log. And I could NOT log on the web server even the Apache Tomcat 4.0 
default directory:
http://pc47094.utdallas.edu/

Seems there is a bug on the servlet part.

Thanks again.

Dayong

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message