tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 6400] - Tag Libraries not deploying in 4.0.2 final
Date Thu, 14 Feb 2002 02:26:18 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=6400>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=6400

Tag Libraries not deploying in 4.0.2 final

remm@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED



------- Additional Comments From remm@apache.org  2002-02-14 02:26 -------
After (much) debugging, it turned out the bug was caused by a packaging issue.
Simply create a "$CATALINA_HOME/temp" directory, and the bug should go away. The
scripts in the 4.0 branch were not correctly updated, causing the problems
(which appeared completely unrelated, but actually aren't, as the temp directory
is needed by the JDK to resolve the URLs Tomcat uses).

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message