DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT . ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND INSERTED IN THE BUG DATABASE. http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4668 file download over http corrupt benjamin_valentine@yahoo.com changed: What |Removed |Added ---------------------------------------------------------------------------- Severity|Critical |Blocker Status|RESOLVED |REOPENED Priority|Other |High Resolution|WORKSFORME | ------- Additional Comments From benjamin_valentine@yahoo.com 2002-01-31 04:31 ------- Here are some more details: Here is the html that I am trying to use: test00.jpg >> test00.jpg comes up, but it has lines through it and a green tint all over the picture. >> Typing http://:8000/testWebApp/test00.jpg into the web browser fails while typing http://localhost:8000/testWebApp/test00.jpg works fine. >> Either url works with no problems on bea weblogic 6.0, 6.1 and apache http server 1.3. >> I tried adding a type attribute to the anchor with a value of "image/jpeg" and saw no improvement >> The size of test00.jpg is 572kb >> Right now I am serving the picture files from the apache http server while using jsp files to dynamically create pages with image links on them. any other suggestions? I can send you any files that you may need to determine what the issue is. Please let me know if there is anything else I can provide you with in order to get this resolved. -- To unsubscribe, e-mail: For additional commands, e-mail: