tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik Lotspeich <e...@elctech.com>
Subject Problems with mod_webapp
Date Tue, 29 Jan 2002 18:39:45 GMT
I have successfully compiled Jakarta Tomcat 4 and gotten it up and
running.  My problem is with mod_webapp.

I've compiled mod_webapp with debugging flags.  After fixing the Makefile
which fails to link against the pthread library properly, I receive the
following output when trying to start Apache.

[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_main.c:77) WebApp Library initializing
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_main.c:81) Initializing APR
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (pr_info.c:66) INFO provider initialized
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (pr_warp.c:62) WARP provider initialized
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_main.c:101) WebApp Library initialized
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_config.c:167) Created connection "conn" (Prov: "warp"
Param: "localhost:8008")
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_config.c:126) Created virtual host "flamehawk.lotspeich.org:8080"
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_config.c:100) Created application "examples" in path "/examples/"
[Mon Jan 28 15:58:22 2002] 2606 (wa_main.c:187) Application examples deployed for http://flamehawk.lotspeich.org:8080/examples/
(Conn: conn)
bin/apachectl start: httpd started

httpd quits right after it starts and before printing any error messages
in the logs.

Does anyone have any suggestions?  Any recomendations for how to build
mod_webapp properly?

Any help would be greatly appreciated,

Thanks,

Erik.








--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message