tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bojan Smojver <bo...@binarix.com>
Subject Re: TC 3.3.3 with Apache stack space error
Date Wed, 09 Jan 2002 00:02:05 GMT
I'm not sure if you caught Bill's reply, but apparently there was a
similar bug reported and fixed. Can you try the CVS version (I have the
version from 05/01/2002), which seems to be fine (at least it works for me).

Jikes is not the default compiler. You have to configure it (and 
obviously install it via RPM or from source). If you don't, javac (which 
is part of JDK) will be used.

Bojan

Ray Pitmon wrote:

 > On Mon, 2002-01-07 at 16:23, Bojan Smojver wrote:
 >
 >>Ray Pitmon wrote:
 >>
 >>
 >>>Originally sent to tomcat-user, but here may be a better place for this.
 >>>
 >>>Why do I have to start java with -Xms400m -Xmx500m to get it to compile
 >>>JSP pages?
 >>>
 >>>(see below for a better description of the problem)
 >>>
 >>>Ok, that works.  I tried all sorts of different values less than that,
 >>>but -Xms needed to be 400 to get it to work.
 >>>
 >>>That doesn't make alot of sense to me.
 >>>My tomcat is using 32 megs of RAM now.
 >>>
 >>>Why in the world would I have to specify that it use 400-500 megs?
 >>>
 >>>Is this a bug?
 >>>
 >>
 >>Not sure, but it's really interesting given that I'm just putting
 >>finishing touches on a new server running RH 7.2, IBM JDK 1.3.0, TC 3.3
 >>from CVS, mod_jk 1.2.0 from CVS and Apache 1.3.22. I always compile
 >>Tomcat, mod_jk and Apache myself, so that might make a bit of a
 >>difference, but I'll let you know if the combo works with JSP's (a few
 >>leftovers from before I switched to Velocity :-)
 >>
 >>I use jikes 1.15 to compile the pages. How about you?
 >>
 >>Will keep you posted after I test some more...
 >>
 >>Bojan
 >>
 >>
 >
 > I have tried it with TC3.2.1 and it does the same thing.  (and it even
 > works when I do the -Xms400m -Xmx500m).  This doesn't really make sense
 > to me.  I have tons of machines running this.  The only thing that might
 > have something to do with my problem is that I only have 128meg RAM in
 > the machine, while all my other tomcat/apache machines have atleast 256,
 > most 512.  I also think that I may not be running RH7.2 on any of my
 > other machines(they would be 7.1 or earlier)  I have not made any
 > changes to the default configs as far as compiling JSP's, so I'm not
 > sure if it uses jikes by default.
 >
 > hmmmm..
 >
 > -Ray
 >
 >
 >
 > --
 > To unsubscribe, e-mail: 
<mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
 > For additional commands, e-mail: 
<mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>
 >




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message