tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 5860] New: - specify driver unit
Date Tue, 15 Jan 2002 12:25:32 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5860>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5860

specify driver unit

           Summary: specify driver unit
           Product: Tomcat 3
           Version: 3.3 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Blocker
          Priority: Other
         Component: Webapps
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: bortolato@prosa.com


Machine:
Windows 2000 Pro, IIS 4, Tomact 3.3, FileSystem NTFS

Problem:
I must add a new folder for others web applications.
I've created my partition (e:) a folder --> e:\webapps2
I've copied in this new directory an application to test.
Next I've write in server.xml this line:
<AutoWebApp dir="e:/webapps2" host="DEFAULT" />
When I start tomcat, the test application doesn't be loaded.
If I change older line with this
<AutoWebApp dir="e:\\webapps2" host="DEFAULT" />
nothing, and with
<AutoWebApp dir="e:\webapps2" host="DEFAULT" />
nothing!

Test applicaztion start if I've webapps2 folder in c: and i write in server.xml 
this line:
<AutoWebApp dir="/webapps2" host="DEFAULT" />

How to do?
There aren't any informations in mailing-list and in bugzilla.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message