tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <achawa...@hotmail.com>
Subject Error with web.xml while using it with tomcat 3.3. on linux
Date Mon, 03 Dec 2001 16:45:53 GMT
Dear friends , 

   Dear friends , i am trying hard to have a context path set in a linux enviormrnt for a
servlet . The path works fine when i am using win2000 server for debvelopement but when i
am deploying it on a linux enviorment i am have inga  eroor of thre path not found . 
can anybody help it . 
i am pasting the web-inf code 
 
***************************************************
This code works  very well in a windows enviorment 
*******************************************************
<servlet>
        <servlet-name>
  chatAdmin
        </servlet-name>
        <servlet-class>
            ChatAdminServlet      
        </servlet-class>
        <init-param>
            <param-name>chatprops</param-name>
            <param-value>e:\\jakarta\\jakarta-tomcat\\webapps\\aresschat\\chat.properties</param-value>
        </init-param>
   <init-param>
            <param-name>pvtchatprops</param-name>
            <param-value>e:\\jakarta\\jakarta-tomcat\\webapps\\aresschat\\pvtchat.properties</param-value>
        </init-param>
 
    </servlet>
***********************************************************
This code doesnt work in the linux enviorment 
********************************************************
 
<servlet>
        <servlet-name>
  chatAdmin
        </servlet-name>
        <servlet-class>
            ChatAdminServlet      
        </servlet-class>
        <init-param>
            <param-name>chatprops</param-name>
            <param-value>/www/jakarta-tomcat-3.2.1/webapps/aresschat/chat.properties</param-value>(error)
        </init-param>
   <init-param>
            <param-name>pvtchatprops</param-name>
            <param-value>/www/jakarta-tomcat-3.2.1/webapps/aresschat/pvtchat.properties</param-value>(error)
        </init-param>
 
    </servlet>

 
Somehow it is not taking the param value properly 
Somehow it seems that the tomcat server working on our linux system is not able to find the
web.xml file . 
 
 
please reply urgently 
 
Amol S Chawathe 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message