tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 5549] New: - Binary file upload through mod_webapp fails
Date Fri, 21 Dec 2001 07:41:01 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5549>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5549

Binary file upload through mod_webapp fails

           Summary: Binary file upload through mod_webapp fails
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0.1 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: WARP Connector
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: misciii@hotmail.com


I am currently trying to upload binary files with apache 1.3.22, tomcat 4.0.1, 
and mod_webapp 1.0.1-tc401.  I am getting the same "unexpected end of part" 
exception from MultipartRequest that many others have mentioned.  A file is 
created in the directory that I specify to upload the file into, but it is 0 
bytes.  Yet the upload works perfectly if I go directly through tomcat.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message