tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From GOMEZ Henri <hgo...@slib.fr>
Subject RE: Bug in RPM? [Was: FW: Re: Apache and Tomcat configuration]
Date Tue, 23 Oct 2001 09:37:08 GMT
I'll fix ASAP

Do you recommand :

<IfModule mod_webapp.c>
	WebAppConnection warpConnection warp localhost:8008
	WebAppMount examples warpConnection /examples/
	WebAppMount manager warpConnection /manager/
	WebAppMount webdav warpConnection /webdav/
</IfModule>


-
Henri Gomez                 ___[_]____
EMAIL : hgomez@slib.fr        (. .)                     
PGP KEY : 697ECEDD    ...oOOo..(_)..oOOo...
PGP Fingerprint : 9DF8 1EA8 ED53 2F39 DC9B 904A 364F 80E6 



>-----Original Message-----
>From: Pier Fumagalli [mailto:pier@betaversion.org]
>Sent: Monday, October 15, 2001 1:11 AM
>To: tomcat dev jakarta.apache.org
>Subject: Bug in RPM? [Was: FW: Re: Apache and Tomcat configuration]
>
>
>Henri?
>
>    Pier
>
>------ Forwarded Message
>From: Robert Watkins <geek@foo-bar.org>
>Reply-To: tomcat-user@jakarta.apache.org
>Date: Sun, 14 Oct 2001 16:27:20 -0400 (EDT)
>To: tomcat-user@jakarta.apache.org
>Subject: Re: Apache and Tomcat configuration
>
>For some reason, tht rpm version of mod_webapp writes WebAppMount,
>when in fact it should be WebAppDeploy.
>
>Change httpd.conf and restart apache.
>
>--------------------------
>Robert Watkins
>--------------------------
>r-watkins@worldnet.att.net
>geek@foo-bar.org
>rwatkins@wiley.com
>--------------------------
>
>On Sun, 14 Oct 2001, Sean Alphonse wrote:
>
>> Hello.
>> 
>> I am trying to configure Tomcat to work with Apache.
>> 
>> I have installed JDK1.3.1, Apache 1.3.9 and Tomcat 4.0, 
>mod_webapp 1.0.1,
>> and tomcat4 webapps 4.0-1 with RPMS on a Linux/Red Hat 7.1 box.
>> 
>> I get the following error when restarting Apache.
>> 
>>     Starting httpd: Syntax error on line 1202 of 
>/etc/httpd/conf/httpd.conf:
>>     Invalid command 'WebAppMount', perhaps mis-spelled or 
>defined by a module
>> not in
>>     cluded in the server configuration
>>                                                            [FAILED]
>> 
>> In my httpd.conf file line 1202 and the surrounding text is 
>as follows:
>> 
>> (1200) <IfModule mod_webapp.c>
>>     (1201) WebAppConnection warpConnection warp localhost:8008
>>     (1202) WebAppMount examples warpConnection /examples/
>>     (1203) WebAppMount manager warpConnection /manager/
>>     (1204) WebAppMount webdav warpConnection /webdav/
>> (1205) </IfModule>
>> 
>> How do I resolve this problem?
>> 
>> Thank-you for your time.
>> 
>> Sean Alphonse.
>> 
>
>
>
>
>
>------ End of Forwarded Message
>
>
>

Mime
View raw message