tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pier Fumagalli <p...@betaversion.org>
Subject Bug in RPM? [Was: FW: Re: Apache and Tomcat configuration]
Date Sun, 14 Oct 2001 23:11:00 GMT
Henri?

    Pier

------ Forwarded Message
From: Robert Watkins <geek@foo-bar.org>
Reply-To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Date: Sun, 14 Oct 2001 16:27:20 -0400 (EDT)
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Re: Apache and Tomcat configuration

For some reason, tht rpm version of mod_webapp writes WebAppMount,
when in fact it should be WebAppDeploy.

Change httpd.conf and restart apache.

--------------------------
Robert Watkins
--------------------------
r-watkins@worldnet.att.net
geek@foo-bar.org
rwatkins@wiley.com
--------------------------

On Sun, 14 Oct 2001, Sean Alphonse wrote:

> Hello.
> 
> I am trying to configure Tomcat to work with Apache.
> 
> I have installed JDK1.3.1, Apache 1.3.9 and Tomcat 4.0, mod_webapp 1.0.1,
> and tomcat4 webapps 4.0-1 with RPMS on a Linux/Red Hat 7.1 box.
> 
> I get the following error when restarting Apache.
> 
>     Starting httpd: Syntax error on line 1202 of /etc/httpd/conf/httpd.conf:
>     Invalid command 'WebAppMount', perhaps mis-spelled or defined by a module
> not in
>     cluded in the server configuration
>                                                            [FAILED]
> 
> In my httpd.conf file line 1202 and the surrounding text is as follows:
> 
> (1200) <IfModule mod_webapp.c>
>     (1201) WebAppConnection warpConnection warp localhost:8008
>     (1202) WebAppMount examples warpConnection /examples/
>     (1203) WebAppMount manager warpConnection /manager/
>     (1204) WebAppMount webdav warpConnection /webdav/
> (1205) </IfModule>
> 
> How do I resolve this problem?
> 
> Thank-you for your time.
> 
> Sean Alphonse.
> 





------ End of Forwarded Message


Mime
View raw message