tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 4367] New: - Apache segfaults when using mod_webapp
Date Tue, 23 Oct 2001 16:20:29 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4367>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4367

Apache segfaults when using mod_webapp

           Summary: Apache segfaults when using mod_webapp
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.0 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Connectors
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: nfesposi@sourceweave.net


Tomcat on its own works great, but when trying to use the connector with 
Apache (as per the instructions) that instance of apache always segfaults, and
in my tomcat/logs/apache_log.DATE.txt I always get:

2001-10-23 14:44:29 [org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnection] Exceptio
n on socket
java.io.IOException: Premature packet header end
        at org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnection.recv(Unknown Source
)
        at org.apache.catalina.connector.warp.WarpRequestHandler.handle(Unknown 
Source)
        at org.apache.catalina.connector.warp.WarpConnection.run(Unknown Source)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:484)

Mime
View raw message