tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Craig R. McClanahan" <craig...@apache.org>
Subject Re: Problem (or is it?) building new TC4 beta
Date Fri, 10 Aug 2001 18:22:13 GMT
Mine is similar to Christopher's -- however, you *do* have to escape
backslashes:

  base.path=c:\\java

or, you can use unescaped forward slashes like Amy did.

Craig


On Fri, 10 Aug 2001, Amy Roh wrote:

> The below build.properties works fine for me on W2K without any problem.
> Hope this helps.
> 
> Amy
> 
> ******************************************************
> base.path=/jakarta
> 
> jaxp.home=${base.path}/jaxp/jaxp-1.1ea2
> jaxp.parser.jar=crimson.jar
> 
> catalina.jaxp.home=${jaxp.home}
> catalina.jaxp.parser.jar=${jaxp.parser.jar}
> 
> jasper.jaxp.home=${jaxp.home}
> jasper.jaxp.parser.jar=${jaxp.parser.jar}
> 
> jmx.home=${base.path}/jmx
> 
> jndi.home=${base.path}/jndi_1.2.1
> 
> jsse.home=${base.path}/jsse1.0.2
> 
> junit.jar=${base.path}/junit3.7/junit.jar
> 
> regexp.home=${base.path}/jakarta-regexp-1.2
> 
> servletapi.home=${base.path}/jakarta-servletapi-4/dist
> 
> using.jdk.1.3=true
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Christopher Cain" <ccain@mhsoftware.com>
> To: <tomcat-dev@jakarta.apache.org>
> Sent: Friday, August 10, 2001 10:37 AM
> Subject: Problem (or is it?) building new TC4 beta
> 
> 
> > Hopefully this isn't one of those brain-dead things like last night :-)
> >
> > I'm seeing the following during the build process (NT4 w/ Sun 1.3.1):
> >
> > ...
> >
> > build-static:
> >   [copy] Copying 9 files to
> > C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build\bin
> >   [copy] Copying 5 files to
> > C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build\conf
> >   [copy] Could not find file
> >
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\jakartajakarta-servletapi-4dist\lib\servlet.ja
> r
> > to copy
> >   [copy] Could not find file
> > C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\javajndi1.2.1\lib\jndi.jar to copy
> >   [copy] Could not find file
> > C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\javajaxp-1.1\crimson.jar to copy
> >
> > BUILD FAILED
> >
> > C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build.xml:100
> > C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\jakartajakarta-regexpbin not found.
> >
> > ---------------------
> >
> > It looks like maybe Ant isn't escaping the backslashes in
> > build.properties, and is in fact treating them AS escape characters. The
> > relevant parts of my file look like this:
> >
> > base.path=c:\java
> >
> > jaxp.home=${base.path}\jaxp-1.1
> > jaxp.parser.jar=crimson.jar
> >
> > ... (and so on, since all Sun stuff on this box is under c:\java\*)
> >
> > Now I have all of the jakarta stuff in c:\jakarta\*, so the last three
> > entries look like this:
> >
> > regexp.home=c:\jakarta\jakarta-regexp\bin
> > servletapi.home=c:\jakarta\jakarta-servletapi-4\dist
> > using.jdk.1.3=true
> >
> > Do I not have my build.properties set up correctly for Windoze, or is
> > this a known problem? If so, what's the workaround?
> >
> > Thanks ...
> >
> > - Christopher
> >
> 
> 
> 


Mime
View raw message