tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Remy Maucherat <r...@betaversion.org>
Subject Re: Problem (or is it?) building new TC4 beta
Date Fri, 10 Aug 2001 19:40:55 GMT
Quoting Christopher Cain <ccain@mhsoftware.com>:

> "Craig R. McClanahan" wrote:
> > 
> > Mine is similar to Christopher's -- however, you *do* have to escape
> > backslashes:
> > 
> >   base.path=c:\\java
> 
> Hmmm ... I originally tried that. I got:
> 
> BUILD FAILED
> 
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build.xml:64 Directory
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build\server\lib creation was
> not
> successful for an unknown reason
> 
> > or, you can use unescaped forward slashes like Amy did.
> 
> That worked like a champ =)
> 
> We should probably stick a one-liner comment in the
> build.properties.sample file with a heads-up.
> 
> Amy's soultion works nicely, but it does mean that all of the
> supporting
> libraries would have to be on the same logical drive as the build.

Yes. I tried it (using forward slashes without drive letter, to avoid the usual 
path-related Windows problems) to see what it would do, and I was surprised 
that it actually worked.

So I kept on using it, although it's a bit less flexible.

> I
> don't personally care, since we don't run too much on Win, but I don't
> know if you guys do. If so, I could try to track down the
> aforementioned
> "creation was unsuccess " failure and try to find out why escaping
> didn't work for me. This box is administered by someone who knows
> Windows from a hole in the ground, so it's probably not anything as
> obvious as my goofy home-problem last night ;-)
> 
> Thanks to Rob, Pier (who thought I had a typo :-P ), Amy, Craig. I love
> you guys like my dysfunctional extended family =)

Remy

Mime
View raw message