tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amy Roh" <amy...@apache.org>
Subject Re: Problem (or is it?) building new TC4 beta
Date Fri, 10 Aug 2001 18:15:37 GMT
The below build.properties works fine for me on W2K without any problem.
Hope this helps.

Amy

******************************************************
base.path=/jakarta

jaxp.home=${base.path}/jaxp/jaxp-1.1ea2
jaxp.parser.jar=crimson.jar

catalina.jaxp.home=${jaxp.home}
catalina.jaxp.parser.jar=${jaxp.parser.jar}

jasper.jaxp.home=${jaxp.home}
jasper.jaxp.parser.jar=${jaxp.parser.jar}

jmx.home=${base.path}/jmx

jndi.home=${base.path}/jndi_1.2.1

jsse.home=${base.path}/jsse1.0.2

junit.jar=${base.path}/junit3.7/junit.jar

regexp.home=${base.path}/jakarta-regexp-1.2

servletapi.home=${base.path}/jakarta-servletapi-4/dist

using.jdk.1.3=true

----- Original Message -----
From: "Christopher Cain" <ccain@mhsoftware.com>
To: <tomcat-dev@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, August 10, 2001 10:37 AM
Subject: Problem (or is it?) building new TC4 beta


> Hopefully this isn't one of those brain-dead things like last night :-)
>
> I'm seeing the following during the build process (NT4 w/ Sun 1.3.1):
>
> ...
>
> build-static:
>   [copy] Copying 9 files to
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build\bin
>   [copy] Copying 5 files to
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build\conf
>   [copy] Could not find file
>
C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\jakartajakarta-servletapi-4dist\lib\servlet.ja
r
> to copy
>   [copy] Could not find file
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\javajndi1.2.1\lib\jndi.jar to copy
>   [copy] Could not find file
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\javajaxp-1.1\crimson.jar to copy
>
> BUILD FAILED
>
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\catalina\build.xml:100
> C:\jakarta\jakarta-tomcat-4.0\jakartajakarta-regexpbin not found.
>
> ---------------------
>
> It looks like maybe Ant isn't escaping the backslashes in
> build.properties, and is in fact treating them AS escape characters. The
> relevant parts of my file look like this:
>
> base.path=c:\java
>
> jaxp.home=${base.path}\jaxp-1.1
> jaxp.parser.jar=crimson.jar
>
> ... (and so on, since all Sun stuff on this box is under c:\java\*)
>
> Now I have all of the jakarta stuff in c:\jakarta\*, so the last three
> entries look like this:
>
> regexp.home=c:\jakarta\jakarta-regexp\bin
> servletapi.home=c:\jakarta\jakarta-servletapi-4\dist
> using.jdk.1.3=true
>
> Do I not have my build.properties set up correctly for Windoze, or is
> this a known problem? If so, what's the workaround?
>
> Thanks ...
>
> - Christopher
>



Mime
View raw message