tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marc Saegesser" <marc.saeges...@apropos.com>
Subject RE: Plz help! Tomcat blocks when calling itself - i am desperate!
Date Mon, 25 Jun 2001 21:23:55 GMT
Any chance you could send a small sample application that demonstrates the
problem?

> -----Original Message-----
> From: Bari, Naeem [mailto:naeemb@Meridinet.com]
> Sent: Monday, June 25, 2001 2:23 PM
> To: 'tomcat-dev@jakarta.apache.org'
> Subject: Plz help! Tomcat blocks when calling itself - i am desperate!
>
>
>
> I apologize for posting in the dev group, but postings to the
> user group have not shed any light on my problem, and I getting
> desperate!
>
> Here is my problem:
> --------------------------------------------------
>
> My environment:
>   Solaris 8 (fully patched)
>   jdk 1.3.1, with hotspot enabled
>   tomcat 3.2.2
>   apache 1.3.19
>
> The problem:
>   I have a servlet that opens a URL connection to the
>   servlet container. So if I call http://blah/blinky,
>   where blinky is my servlet, it is possible under some
>   situations for this servlet to open a URL such as
>   http://blah/lumpy, where lumpy is some other servlet.
>
>   This is part of a largish site publishing framework
>   I built on top of JServ. Now, things worked great with
>   JServ, but I am having a devil of a time getting this
>   to work in Tomcat.
>
> Observations:
>   When the blinky servlet opens a URL to the same tomcat
>   instance, the log entries for mod_jk go as far as making
>   the call to marshal stuff before calling tomcat - as seen
>   by the mod_jk.log entry:
>     [jk_ajp13.c (480)]: ajp13_marshal_into_msgb - Done
>   At this point, nothing happens. I *should* be seeing entries
>   for the jk_open_socket function, but they never appear.
>
> What I have tried:
>   - I have disabled the default 8080 listener, thinking it
>     may be interfering.
>     No luck
>   - I changed the cachesize of the ajp12 and ajp13 workers
>     to 8 from the default of 1.
>     No luck
>   - I added the "min_spare_threads" parameter to the entries
>     for the ajp12 and ajp13 connectors in server.xml
>     No luck
>   - switched between tomcat 3.2.1 and 3.2.2 *and* 4.0b5
>     No luck
>   - upgraded apache to 1.3.19
>     No luck
>   - switched between jdk1.2.2 and jdk1.3.1
>     No Luck
>   - switched between solaris and win2k
>     No luck
>   - Torn my hair out from the roots
>     No luck
>
> I am at my wits end. Any help will be gratefully accepted.
>
> TIA,
> naeem


Mime
View raw message