tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From GOMEZ Henri <hgo...@slib.fr>
Subject RE: Porting mod_webapp to APACHE 2.0 (At least trying)
Date Fri, 09 Feb 2001 23:38:23 GMT
Nice to see that we could have Apache 2.0 with mod_webapp.

La prise de conscience de votre propre ignorance est un grand pas vers la
connaissance.
-- Benjamin Disraeli
 

>-----Original Message-----
>From: jean-frederic clere [mailto:jfrederic.clere@fujitsu-siemens.com]
>Sent: Friday, February 09, 2001 5:19 PM
>To: tomcat-dev@jakarta.apache.org
>Cc: Pier Fumagalli; Martin Kraemer; jfclere@sinix.net
>Subject: Porting mod_webapp to APACHE 2.0 (At least trying)
>
>
>Hi,
>
>I have started to port mod_webapp to APACHE 2.0, I reached the
>following:
>+++
>Module Name: mod_webapp.c 
>Content handlers: (code broken)
>Configuration Phase Participation: none
>Module Directives: 
>       WebAppConnection - [optional parameter] 
>       WebAppMount - 
>Current Configuration: 
>       WebAppConnection infoConnection info
>       WebAppConnection warpConnection warp vtxrm2:8008
>+++
>
>The WebAppMount does not work it complains "Host name unspecified".
>Is the following entries of httpd.conf correct?
>+++
><IfModule mod_webapp.c>
>WebAppConnection  infoConnection info
>WebAppConnection  warpConnection warp vtxrm2:8008
> 
>WebAppMount null                  infoConnection /webappinfo/
>WebAppMount testWebApplication    warpConnection /test/
>WebAppMount exampleWebApplication warpConnection /example/
> 
></IfModule>                                                    
>                 
>+++
>
>Find a enclosed the patch file needed to reach this state. Note the
>#ifdef APACHE20.
>
>Thanks
>
>Jean-frederic
>

Mime
View raw message