tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nick Bauman <n...@cortexity.com>
Subject Re: Bugrat down/broken?
Date Fri, 01 Dec 2000 17:37:08 GMT
OOoops. Sorry. It's fixed now. (forgot to put activation in the
TC classpath)

On Tue, 28 Nov 2000, Brian Vetter wrote:

> I tried submitting a new bug to Bugrat this afternoon.  I get the following error:
> 
> Error: 500
> 
> Location: /BugRatReport/PostReport
> 
> Internal Servlet Error:
> java.lang.NoClassDefFoundError: javax/activation/DataSource
>         at org.gjt.bugrat.servlet.BugRatReport.processReportPOST(Compiled Code)
>         at org.gjt.bugrat.servlet.BugRatReport.doPost(Compiled Code)
>         at javax.servlet.http.HttpServlet.service(Compiled Code)
>         at javax.servlet.http.HttpServlet.service(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.core.ServletWrapper.doService(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.core.Handler.service(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.core.ServletWrapper.service(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.core.ContextManager.internalService(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.core.ContextManager.service(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.service.connector.Ajp12ConnectionHandler.processConnection(Compiled
Code)
>         at org.apache.tomcat.service.TcpWorkerThread.runIt(Compiled Code)
>         at org.apache.tomcat.util.ThreadPool$ControlRunnable.run(Compiled Code)
>         at java.lang.Thread.run(Compiled Code)

-- 
Nicolaus Bauman
Software Engineer
Simplexity Systems



Mime
View raw message