tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From GOMEZ Henri <hgo...@slib.fr>
Subject RE: used bugrat but not all fields filled
Date Tue, 12 Dec 2000 13:07:35 GMT
Thnaks to indicate your apache version (mod_ssl/ssl) and the export flags.
The ajp13 is under heavy fire and many fixes are underway. 

"Pour la plupart des hommes, se corriger consiste à changer de défauts."
-- Voltaire 

>-----Original Message-----
>From: Heinz Richter [mailto:heinz.richter@ecmwf.int]
>Sent: Tuesday, December 12, 2000 1:54 PM
>To: tomcat-bugs@cortexity.com
>Subject: used bugrat but not all fields filled
>
>
>report 571 not complete
>
>===============================================================
>===========
>-- http/ https detection failes when exporting     JkEnvVar 
>xxx yyy     
>
>using the parameter     JkEnvVar xxx yyy
>to submit environment variables from Apache to Tomcat causes
>tomcat to set scheme always to https and secure
>
>
>How To Reproduce (optional): 
>use 
>JkEnvVar xxx yyy 
>in httpd.conf and look at SnoopServlet output
>should report:
>Scheme: http
>Request Is Secure: false
>
>
>
>Known Work Around 
>
>org.apache.tomcat.service.connector;
>public class Ajp13ConnectorRequest
>
>comment out line:
>
>                case SC_A_REQ_ATTRIBUTE :
>===>>>>           //isSSL = true;
>		            attributes.put(msg.getString(), 
>msg.getString());
>                break;
>
>===============================================================
>=======================
>
>The workaround and reproduce field was not taken by
>bugrat
>
>HWR
>

Mime
View raw message