tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Olivier Brand" <oliv...@intraware.com>
Subject Problem with WPS and TomCat on NT
Date Fri, 11 Aug 2000 18:31:17 GMT
I have setup Tomcat 3.1 on NT 4.0 (SP4). All the examples are working
fine, using the Tomcat internal web server.
I have setup Apache as well to connect to tomcat and it works well.
Now I am trying to setup PWS to connect to Tomcat and I am having some
problem, which might be related to my ignorence of PWS.

I have followed  the latest "Tomcat IIS HowTo" documentation.

Instead of having tomcat under D:\tomcat, I have the "new ?" standard
D:\jakarta-tomcat. I have replaced everywhere you are referencing
D:\tomcat with D:\jakarta-tomcat.

I have placed the new registry entries under SOFTWARE and SYSTEM (for
the DLL), configured the virtual directory on PWS:

/jakarta ---> D:\jakarta-tomcat\bin\iis\i386

Now what am I supppose to do to test the examples ? I am typing the
following URL:

http://localhost/jakarta/examples and it doesn't do anything.

Do I have to configure some part of the Tomcat configuration files as
well ?

The error I am geting when typing: http://localhost/jakarta is Access
Forbidden
When typing http://locahost/jakarta/examples, I am geting : Object Not
Found

Thanks for your help. I really need to run IIS for a Proof of concept
project in order to go with Tomcat as a servlet/JSP engine.

Olivier



Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message