tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Clere, Jean-Frederic" <jfrederic.cl...@fujitsu.siemens.es>
Subject RE: Tomcat + Apache
Date Wed, 14 Jun 2000 11:23:22 GMT
I am using JSERV: http://java.apache.org/jserv/dist/ with Tomcat and it
works OK.

Jean-Frederic

> -----Original Message-----
> From:	Manie Coetzee [SMTP:manie@hemtech.co.za]
> Sent:	Wednesday, June 14, 2000 12:42 AM
> To:	tomcat-dev@jakarta.apache.org
> Subject:	Tomcat + Apache
> 
> Hi,
> 
> If have posted a simular message before but I still can't find a
> solution.
> 
> In my "httpd.conf" I have inserted the following (at the end):
> .....
> "include /usr/local/jakarta/tomcat/conf/tomcat-apache.conf"
> ....
> 
> I have downloaded "mod_jserv.so" from the tomcat web site and copied
> it to the apache/libexec sub directory.
> 
> When I type in "localhost/examples" I get a directory tree of jsp's and
> servlets.
> This is fine but when I try to load any of the examples that is JSP
> pages
> I get a bad Servlet Header Error.  It is only when I try to load JSP's
> or servlets .
> Static pages works fine, so that tell me that the requests is actually
> send
> to tomcat.  But any servlet or JSP example does not work.  The only
> conclusion that I can make is that tomcat does not handle the JSP or
> servlet
> requests. Why, I don't know.
> 
> I looked at the tomcat users guide and did exactly as the tutorial
> instructed,
> but again the same scenario described above.  On WINNT it works
> like it says in the user guide, but it just won't work on Linux.
> 
> Is there some bug that I am not aware of?
> Am I doing something wrong?
> Can anybody send me a copy of a working httpd.conf, server.xml and
> tomcat-apache.conf ?
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org

Mime
View raw message