tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Xiaomin Dong <xd...@att.com>
Subject Re: APACHE+TOMCAT3.0
Date Tue, 11 Jan 2000 19:43:17 GMT
Thanks, Yaqing.

I just downloaded the mod_jserv.so file from 
http://jakarta.apache.org/builds/tomcat/release/v3.0/solaris/sparc/
which is dated as  15-Dec-1999 18:53  
(I guess it is a new version)


I build apache from source code. Do you know any way to start
shared object mode?


Xiaomin 


On Tue, 11 Jan 2000, Yaqing Wang wrote:

> If you download the binary version of Apache, after run install.bindist(?), the
> server is in shared object
> mode.  The line 13 error (apjv12) means your mod_jserv.so file is possibly old. I
> used an
> old mod_jserv.so file which has a protocol apjv11 which caused the error.  Try to
> download
> the latest mod_jserv.so
> 
> Xiaomin Dong wrote:
> 
> > Hi,
> >
> > How to setup Apache to use shared objects?
> > (I have the same problem with line 13...)
> >
> > And then how to solve the new error?
> >
> > Thanks
> > Xiaomin Dong
> >
> > On Fri, 7 Jan 2000, Yaqing Wang wrote:
> >
> > > Thanks Patrick.  You are right, I did not setup Apache to use shared objects.
> > > I changed it and restart the Apache again, I got following error:
> > > Syntan error on line 18 of tomcat.conf
> > > ApJServDefaultProtocol: can not find protocol 'ajpv12'
> > > apache not started
> > > Any idea?
> > >
> > > Yaqing Wang
> > >
> > > Patrick Regan wrote:
> > >
> > > > Line 13 of your tomcat.conf should look like :
> > > >
> > > > LoadModule jserv_module libexec/mod_jserv.so
> > > >
> > > > Is your Apache setup to use shared objects?  If not, you need to.
> > > >
> > > > Pat
> > > >
> > > > Yaqing Wang wrote:
> > > >
> > > > > I installed tomcat3.0 and Apache1.3.9 on a Solaris 2.6 machine.
> > > > > They run fine separately (I ran the runtest.sh in tomcat3.o and all
19
> > > > > tests
> > > > > passed).  Then I followed the HOWTO to setup Tomcat to run with Apache.
> > > > > After adding the line "Include /path/to/tomcat3.0/etc/tomcat.conf",
> > > > > I tried to restart the Apache server with command:
> > > > > apachectl restart
> > > > > I got error :
> > > > > Syntax error on line 13 of
> > > > > /private/yaqwang/tomcat30/build/tomcat/etc/tomcat.conf:
> > > > > Invalid command 'LoadModule', perhaps mis-spelled or defined by a
module
> > > > > not included in the server configuration
> > > > > /usr/local/apache/bin/apachectl start: httpd could not be started
> > > > >
> > > > > Anyone had similar experience? Your help is very appreciated.  Thanks
> > > > >
> > > > > Yaqing Wang
> > > > >
> > > > > ---------------------------------------------------------------------
> > > > > To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > > > > For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org
> > > >
> > > > ---------------------------------------------------------------------
> > > > To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > > > For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org
> > >
> > >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org
> 
> 


Mime
View raw message