tiles-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Asaf Lahav <asaf.la...@gmail.com>
Subject Re: Problems running the tiles tutorial
Date Sat, 08 May 2010 18:48:40 GMT
Actually here is the tomcat output.... Can't see any error

May 8, 2010 3:09:37 PM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal
performance in production environments was not found on the
java.library.path: C:\Program
Files\Java\jre6\bin;.;C:\WINDOWS\Sun\Java\bin;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:/Program
Files/Java/jre6/bin/client;C:/Program Files/Java/jre6/bin;C:\Program
Files\PC Connectivity Solution\;C:\Ruby\bin;
May 8, 2010 3:09:37 PM org.apache.tomcat.util.digester.SetPropertiesRule
begin
WARNING: [SetPropertiesRule]{Server/Service/Engine/Host/Context} Setting
property 'source' to 'org.eclipse.jst.jee.server:test-jsp' did not find a
matching property.
May 8, 2010 3:09:37 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-8080
May 8, 2010 3:09:37 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO: Initialization processed in 1022 ms
May 8, 2010 3:09:38 PM org.apache.catalina.core.StandardService start
INFO: Starting service Catalina
May 8, 2010 3:09:38 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine start
INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/6.0.26
297 [main] INFO org.apache.tiles.access.TilesAccess - Publishing
TilesContext for context:
org.apache.tiles.servlet.context.ServletTilesApplicationContext
May 8, 2010 3:09:39 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080
May 8, 2010 3:09:39 PM org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
May 8, 2010 3:09:39 PM org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/47  config=null
May 8, 2010 3:09:39 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1221 ms


On Sat, May 8, 2010 at 3:00 PM, Antonio Petrelli <antonio.petrelli@gmail.com
> wrote:

> 2010/5/7 Asaf Lahav <asaf.lahav@gmail.com>:
> > As I understand, the SimpleTilesListener defaults to /WEB-INF/tiles.xml.
>
> Sorry but yesterday I turned off my PC.
> Yes you are right, that is the default. However it's strange. Are you
> sure that you don't see an exception at startup?
> If not, please open a JIRA issue and attach a test case, preferably as
> a Maven WAR project. It might be a bug.
>
> Antonio
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message