tiles-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ken Bowen <kbo...@als.com>
Subject Re: Failed to load ...UseAttributeTag$Tei
Date Mon, 18 May 2009 11:05:35 GMT
I can't say what the problem was caused  by.  But by repeatedly  
cleaning and recompiling (with no substantive changes), I finally got  
it to deploy again (as it has been for months).
Very strange.
--Ken Bowen

On May 17, 2009, at 11:40 AM, Ken Bowen wrote:

> Hi,
>
> I've been using Tiles 2.06 in standalone mode in a Tomcat-based  
> webapp successfully  for a number of months.  In my development  
> setup, I redeployed my app today and suddenly got the following  
> Exception:
> org.apache.jasper.JasperException: Unable to read TLD "META-INF/tld/ 
> tiles-jsp.tld" from JAR file "file:/opt/apache-tomcat-6.0.18/webapps/ 
> ROOT/WEB-INF/lib/tiles-jsp-2.0.6.jar":  
> org.apache.jasper.JasperException: Failed to load or instantiate  
> TagExtraInfo class: org.apache.tiles.jsp.taglib.UseAttributeTag$Tei  
> org 
> .apache 
> .jasper 
> .compiler.DefaultErrorHandler.jspError(DefaultErrorHandler.java:51)  
> org 
> .apache 
> .jasper.compiler.ErrorDispatcher.dispatch(ErrorDispatcher.java:409)  
> org 
> .apache 
> .jasper.compiler.ErrorDispatcher.jspError(ErrorDispatcher.java:181)  
> org 
> .apache 
> .jasper.compiler.TagLibraryInfoImpl.<init>(TagLibraryInfoImpl.java: 
> 182)  
> org.apache.jasper.compiler.Parser.parseTaglibDirective(Parser.java: 
> 431) org.apache.jasper.compiler.Parser.parseDirective(Parser.java: 
> 494) org.apache.jasper.compiler.Parser.parseElements(Parser.java: 
> 1444) org.apache.jasper.compiler.Parser.parse(Parser.java:138)  
> org 
> .apache 
> .jasper.compiler.ParserController.doParse(ParserController.java:216)  
> org 
> .apache.jasper.compiler.ParserController.parse(ParserController.java: 
> 103) org.apache.jasper.compiler.Compiler.generateJava(Compiler.java: 
> 154) org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compiler.java:315)  
> org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compiler.java:295)  
> org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compiler.java:282)  
> org 
> .apache 
> .jasper.JspCompilationContext.compile(JspCompilationContext.java: 
> 586)  
> org 
> .apache 
> .jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java: 
> 317)  
> org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java: 
> 342) org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java: 
> 267) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
> To my knowledge/memory, I have not made any changes in the jars for  
> many weeks --- but there have been some changes in the structural  
> organization, i.e., ant, etc.
> The tiles jars I have in WEB-INF/lib are:
> tiles-api-2.0.6.jar tiles-core-2.0.6.jar tiles-jsp-2.0.6.jar
> I'm using Tomcat 6.0.18 with Java 1.5
> I'll certainly appreciate any suggestions for what to look for that  
> has caused this.
> Many thanks in advance,
> Ken Bowen


Mime
View raw message