tcl-websh-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ronnie Brunner <ron...@netcetera.ch>
Subject Re: quickref.xml processing (network xsl) = solved
Date Fri, 02 Aug 2002 16:13:36 GMT
Got it: the old style <arg ...> is the problem. I'll change them all
to <optional> and <option> tags. That should solve the problem.

> > Ok - using the --nonet option has some bad implications for trying to
> > access things over the network!  It's gone now - try putting the
> > network location for chunk.xsl back.
> 
> yeah, figured that out a while ago. We need version 1.49, not
> 1.48. That's no problem. Still got another problem though: Creating
> the thml files over the net gives me a slightly different result. The
> command syntax is wrong: I get
> 
> 	web::command ?cmdName? ?cmdBody?
> 
> instead of 
> 
> 	web::command ?cmdName? cmdBody
> 
> -> way too many question marks all in all. Do you know any reason why
> this could be?
> 
> Ronnie Brunner                               ronnie.brunner@netcetera.ch
> Netcetera AG, 8040 Zuerich     phone +41 1 247 79 79 fax +41 1 247 70 75
> 
> To unsubscribe, e-mail: websh-dev-unsubscribe@tcl.apache.org
> For additional commands, e-mail: websh-dev-help@tcl.apache.org

------------------------------------------------------------------------
Ronnie Brunner                               ronnie.brunner@netcetera.ch
Netcetera AG, 8040 Zuerich     phone +41 1 247 79 79 fax +41 1 247 70 75

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: websh-dev-unsubscribe@tcl.apache.org
For additional commands, e-mail: websh-dev-help@tcl.apache.org


Mime
View raw message