tapestry-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel DEMEY <demey.emman...@gmail.com>
Subject Re: Label not displaying it's body
Date Thu, 03 Mar 2011 20:03:37 GMT
I do not know the problem.
This piece of code works :

<t:form t:id="myForm">
    <t:label t:for="userName">LABEL BODY</t:label>
    <input t:type="textfield" t:id="userName" t:name="userName" />
</t:form>

Emmanuel



2011/3/3 bogdan_cm <bogdan.ivascu@rbccm.com>

> I have this piece of code(only relevant part included):
>
> "t:label for=userName> LABEL BODY /t:label"
>
> "input type="text" t:id="userName" t:type="TextFieldd" t:value="userName"
> t:validate="required"/"
>
>
> I would expect, when rendered, to have something like this:
>
>   LABEL BODY: TEXTFIELD
>
> instead, what I have is:
>
>  User Name TEXTFIELD -> which is what the label displays if there is no
> body
>
> What am i doing wrong here? If I add the body to the app.properties file it
> get's picked up and put in properly. Only when I provide the label body in
> the .tml it's behaving unexpectedly, and it's the way I would like it to be
> as I plan on changing it dynamically like this:
> ${myValueHere}
>
>
>
>
> Thanks,
> Bogdan.
>
>
> --
> View this message in context:
> http://tapestry.1045711.n5.nabble.com/Label-not-displaying-it-s-body-tp3408519p3408519.html
> Sent from the Tapestry - User mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tapestry.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tapestry.apache.org
>
>


-- 
Emmanuel DEMEY
Ingénieur Etude et Développement
ATOS Worldline
+33 (0)6 47 47 42 02
demey.emmanuel@gmail.com
http://emmanueldemey.fr

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message