tapestry-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Wilcox <mark.wil...@gmail.com>
Subject Re: Portlet in tapestry
Date Fri, 02 Sep 2005 15:06:44 GMT
Andriy,
You might want to also try this in uPortal 2.5 (plus the latest
patches from uPortal's CVS). 2.5 portlet support was updated and what
you may have seen is bugs in 2.4.2.

Mark

On 9/2/05, Andriy <Andriy.Tsykholyas@gmail.com> wrote:
> Ryan Wynn <rwynn <at> us.ibm.com> writes:
> 
> >
> > Andriy,
> >
> > I'm using Websphere Portal.  You might want to try a plain old JSR-168
> > Hello World portlet without Tapestry.  This might be helpful in isolating
> > the problem.
> >
> > Ryan
> >
> 
> 
> 
> Ryan,
> 
> I've already done this :) I mean simple JSR-168 portelt. It worked ok on
> uPortal. Moreover, T4 Hello World portlet also works fine. But the problems
> appear when I'm adding any kind of links or forms (Hello World uses just Insert
> component).
> None of my portlet worked on Liferay portal :( But it seems to me the problem
> there is in complicated configuration specific to this portal.
> 
> And about Websphere Portal. Does it have some free or trial version?
> Because it seems like my target platform will be Websphere Portal.
> 
> Many thanks.
> 
> Andriy
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tapestry-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tapestry-user-help@jakarta.apache.org
> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tapestry-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tapestry-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message