tapestry-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "苗启广" <...@souvenirchina.com>
Subject Re: Application is not Getting it Deployed after Using component-alias
Date Sat, 09 Aug 2003 08:54:17 GMT


 2003-08-09 13:37:00 д
>Hi All,of you ? Could you tell me ? Thanks~~ 
>I am using the following tag at my .application file
><component-alias type="MyAlias" specification-path="TablePages.jwc"/>
>
>But after using the above in .application, My Application is not getting deployed.I have
tried shifting this Tag (<component-alias>) up and down in the XML Structure but the
result was the same But when  I comment it Off then the Application gets deployed.
>I am using Beta 2 Release.
>Can Any one suggest me the safe way of getting it Deployed?
>
>Thankx in advance!!!
>Best regds
>Amol
>
>
>
>The following is my .application File :----
>
><?xml version="1.0"?>
><!DOCTYPE application PUBLIC 
>  "-//Apache Software Foundation//Tapestry Specification 3.0//EN" 
>  "http://jakarta.apache.org/tapestry/dtd/Tapestry_3_0.dtd">
>
>
><application name="Forms Tutorial" engine-class="org.apache.tapestry.engine.BaseEngine">
><component-alias type="MyAlias" specification-path="TablePages.jwc"/>
> <property name="org.apache.tapestry.visit-class" value="org.apache.tapestry.Visit"/>
> <library id="contrib" specification-path="/org/apache/tapestry/contrib/Contrib.library"/>
> <!--<component-alias type="MyAlias" specification-path="TablePages.jwc"/>-->
>
></application>
                                 mqg 

- SOUVENIR ----------- --------.
| Souvenir of China     |
| A Good Place for You  |
`--> http://www.souvenirchina.com -'
mailto:sales@souvenirchina.com




Mime
View raw message