tapestry-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amol Yadwadkar" <ayadwad...@webifyservices.com>
Subject Re: Application is not Getting it Deployed after Using component-alias
Date Sat, 09 Aug 2003 10:48:11 GMT
Hi All,
I need to mention more on this issue and it is as follows:-
I beleive this Problem is with the Tag <property
name="org.apache.tapestry.visit-class" value="org.apache.tapestry.Visit"/>
for the DTD Defination


----- Original Message -----
From: "Amol Yadwadkar" <ayadwadkar@webifyservices.com>
To: "Tapestry users" <tapestry-user@jakarta.apache.org>
Sent: Saturday, August 09, 2003 1:37 PM
Subject: Application is not Getting it Deployed after Using component-alias

Hi All,
I am using the following tag at my .application file
<component-alias type="MyAlias" specification-path="TablePages.jwc"/>

But after using the above in .application, My Application is not getting
deployed.I have tried shifting this Tag (<component-alias>) up and down in
the XML Structure but the result was the same But when  I comment it Off
then the Application gets deployed.
I am using Beta 2 Release.
Can Any one suggest me the safe way of getting it Deployed?

Thankx in advance!!!
Best regds

The following is my .application File :----

<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE application PUBLIC
  "-//Apache Software Foundation//Tapestry Specification 3.0//EN"

<application name="Forms Tutorial"
<component-alias type="MyAlias" specification-path="TablePages.jwc"/>
 <property name="org.apache.tapestry.visit-class"
 <library id="contrib"
 <!--<component-alias type="MyAlias"


View raw message