tapestry-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Papy (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (TAP5-631) ApplicationInitializer not allways executed
Date Tue, 07 Apr 2009 17:56:12 GMT
ApplicationInitializer not allways executed
-------------------------------------------

                 Key: TAP5-631
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TAP5-631
             Project: Tapestry 5
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 5.1.0.2, 5.1.0.1, 5.1.0.0, 5.1.0.3
            Reporter: Martin Papy
            Priority: Blocker


I noticed something very odd : sometimes the ApplicationInitilizer is not executed. The difference
between two launches ? At first sight : none (no code changed, db is always recreated). 

What I am sure of : 

- ApplicationInitializer ( and my contribution ) is always created : I can see them in logs

- I don't change anything between 2 tries. Just "maven jetty:run" launched from Eclipse, then
stop then launched again. 
- If I execute the same app with T5.0.18 => No problem : ApplicationInitializer is always
launched 
- If I switch back to T5.1.0.2 => random phenomenon appears again 

At this point... I am not sure it is a real bug... But I don't know were to look at. One thing
is important. This behaviour occured after I added Spring/JPA (before that I was using tapestry-hibernate
Module). 

This are the result of two consecutive launches : 

Success : 

[INFO] services.PlanningModuleInitializer Create PlanningModuleInitializer 
>>>>>>>>>>>>>>>> PlanningModuleInitializer.initializeApplication
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hibernate: select count(*) as col_0_0_ from TBL_USER userimpl0_ limit ? 
[DEBUG] impl.AbstractDaoImpl Count 'class com.makheia.planning.model.impl.UserImpl' Entities
: 0 records 
[INFO] impl.UserDaoImpl Initialising UserDao default datas 
Hibernate: select userfuncti0_.USERFUNCTION_ID as USERFUNC1_3_3_, [............] 
[DEBUG] impl.AbstractDaoImpl Persisting class com.makheia.planning.model.impl.UserImpl - Object
: [User [Id=0][FullName=admin admin][Email=admin@localhost]] 
[DEBUG] interceptors.TimeStampInterceptor Update [createdDate] value to Mon Apr 06 13:14:47
CEST 2009 
[DEBUG] interceptors.TimeStampInterceptor Update [updatedDate] value to Mon Apr 06 13:14:47
CEST 2009 
[DEBUG] interceptors.TimeStampInterceptor Change TimeStamp before saving [[User [Id=0][FullName=admin
admin][Email=admin@localhost]]] : TS = Mon Apr 06 13:14:47 CEST 2009 
Hibernate: insert into TBL_USER (TS_CREATEDDATE, TS_LASTMODIFIEDBY, TS_UPDATEDDATE, USER_ACCOUNT_NON_EXPIRED,
USER_ACCOUNT_NON_LOCKED, USER_CREDENTIALS_NON_EXPIRED, USER_EMAIL, USER_ENABLED, USER_FIRSTNAME,
USER_GROUP_ID, USER_LASTNAME, USER_PASSWORD, USER_PHONENUMBER, USER_SALUTATION, userFunction,
USER_USERNAME) values (?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?) 
[INFO] spring.SpringModule Spring version 2.5.6 with 58 defined beans. 

Failure (launched 10 sec later without changing anything) : 

[INFO] services.PlanningModuleInitializer Create PlanningModuleInitializer 
[INFO] spring.SpringModule Spring version 2.5.6 with 58 defined beans. 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message