syncope-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From varontron <varont...@gmail.com>
Subject Default 'User Workflow' issue
Date Thu, 12 Apr 2018 19:52:25 GMT
Hi,Executed the following:
 In 2.0.9-SNAPSHOT (no extensions), created some users, some in ldap and
pulled, some in Syncope and pushed. All have status = 'Created'  
 Rebuilt and installed 2.0.9-SNAPSHOT with '-P all' to include extensions  
 Created a new user successfully in console, assuming workflow took over,
and user has status = 'Active'
 Could not change any original user's status to 'Active' (how?)  
 Attempted to delete users in order to re-add, and incurred error alerts in
console  
 Tried a few things, eventually noticed users were successfully deleted from
ldap  
 Users still exist in syncope with status = 'Created' and no user-task is
executable  
 Can't delete users in syncope, due to 'Empty workflow id'  
 Pulling changes from ldap isn't working either perhaps bc of configs.  
Is there any option other than dropping db and reloading?  
What is the prescribed method if deploying without Activiti, then say,
adding 100s of users, and then enabling Activiti?  Is there a prescribed
import/export or something?
>From console.logfrom core-rest.log

-----
http://analgesicsolutions.com
https://github.com/Novartis/YADA

--
Sent from: http://syncope-dev.1063484.n5.nabble.com/
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message