syncope-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Francesco Chicchiriccò (JIRA) <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (SYNCOPE-832) Mapping settings doesn't save
Date Wed, 20 Apr 2016 08:49:25 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/SYNCOPE-832?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15249504#comment-15249504
] 

Francesco Chicchiriccò commented on SYNCOPE-832:
------------------------------------------------

{quote}
Actually this issue blocks all my further tasks, so I'll be happy if there any workaround
{quote}

Hi [~gordeychuk.s],
the only workarounds available at the moment are either via Java client or Swagger UI, none
of them being particularly comfortable. 
Hang tight, SYNCOPE-801 should be resolved soon for 2.0.0-SNAPSHOT.

Regards.

> Mapping settings doesn't save 
> ------------------------------
>
>                 Key: SYNCOPE-832
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SYNCOPE-832
>             Project: Syncope
>          Issue Type: Bug
>          Components: console, core
>    Affects Versions: 2.0.0-M2
>         Environment: Tomcat 8.0.33
> Amazon Linux AMI release 2014.03
> Syncope 2.0.0-M2 (installed via jar installed)
> ldap connector version: 1.5.0
>            Reporter: Sergey Gordeychuk
>            Priority: Critical
>
> *Steps to reproduce:*
> # Create LDAP connector (heartbeat check is ok, so connection to LDAP server works ok)
> # Create Resource for this LDAP connector
> # Go to provisioning tab
> # Create mapping for USER or GROUP entity
> # Fill with info and click save
> # Close this popup
> # Click Edit resource and go to Provisioning tab
> *Expected result:*
> Mapping settings saved 
> *Actual result:*
> Mapping settings doesn't saved and I can't pull info from LDAP server because pulling
tasks said that "No mapping configured for both users and groups: aborting... "
> https://www.dropbox.com/s/uvgptqs5721uyu3/log.zip?dl=0
> I attached DEBUG log files with process of creating mapping 
> Actually this issue blocks all my further tasks, so I'll be happy if there any workaround




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message