subversion-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nathan Hartman <hartman.nat...@gmail.com>
Subject Re: buildbot failure in on svn-bb-openbsd
Date Tue, 10 Sep 2019 04:36:52 GMT
On Mon, Sep 9, 2019 at 8:54 PM <buildbot@apache.org> wrote:
> The Buildbot has detected a new failure on builder svn-bb-openbsd
> while building . Full details are available at:
>    https://ci.apache.org/builders/svn-bb-openbsd/builds/397

[snip]

> Blamelist: hartmannathan

Blame the new guy :-)

Seems related to the invocation of libtool shown on line 5781 of the
stdio log for step 3. I'd expect to see --mode=compile cc. Instead I
see --mode=compile none:

/bin/sh "/var/buildslave/svn-bb-openbsd/svn-trunk/libtool" --tag=CC --
silent --mode=compile none -D_POSIX_THREADS -DAPR_POOL_DEBUG=1 -
I/var/buildslave/svn-bb-openbsd/svn-
trunk/subversion/bindings/swig/ruby/libsvn_swig_ruby -
I./subversion/include -I./subversion -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/apr/include/apr-1 -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/apr/include/apr-1 -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/bdb/include -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/iconv/include -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/bdb/include -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/libmagic/include -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/cyrus-sasl/include -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/serf/include/serf-1 -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/sqlite/include -I/usr/include -I/var/buildslave/svn-bb-
openbsd/prefix/lz4/include -o
subversion/bindings/swig/ruby/libsvn_swig_ruby/swigutil_rb.lo -c
subversion/bindings/swig/ruby/libsvn_swig_ruby/swigutil_rb.c/var/build
slave/svn-bb-openbsd/svn-trunk/libtool: none: not found

Mime
View raw message