subversion-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Johan Corveleyn <jcor...@gmail.com>
Subject Re: build-svn-deps-win.pl: error testing pcre
Date Sun, 02 Jun 2013 23:46:24 GMT
On Sun, Jun 2, 2013 at 11:57 PM, Ben Reser <ben@reser.org> wrote:
> On Sun, Jun 2, 2013 at 2:28 PM, Ben Reser <ben@reser.org> wrote:
>> I'll go ahead and commit the work that I did earlier, which should get
>> you further (you'll have to do a little clicking in the IDE to convert
>> the httpd project) but it won't solve that issue, so you may have to
>> run more than one build to get a completed build.  I haven't tried
>> building trunk with Visual Studio 2010, but I'm having some odd
>> failures with 1.7.10, though based on some digging it seems like
>> they're related to the way neon builds with Visual Studio 2010.
>
> Committed in r1488798.  That should get you a lot further with Visual
> Studio 2010.

Great, it works!

Conversion of the Apache httpd project interactively in VS 2010 worked
fine. I had to restart the build once because of the other problem you
mentioned, but after that it ran to completion (still have the pcre
test invocation commented out though, because of that other problem --
but I can live with that :-).

Small problem though is that httpd seems to be installed in ".", not
sure if that's intended. I ran everything in
C:\research\svn\client_build\deps, started the script there, and now I
have a bin directory (with httpd.exe etc), and the modules directory,
... all right below deps. Not really an issue, but seems a bit weird.

Previously, with Apache 2.2, I let it install in the default
directory, which was C:\Apache22. If this time it would install to
C:\Apache24, that would be fine with me. Or at least a subdir of deps,
or perhaps some configurable directory in build-svn-deps-win.pl?

--
Johan

Mime
View raw message