subversion-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hyrum K. Wright" <hyrum_wri...@mail.utexas.edu>
Subject Re: Ruby test failure on 1.6.x
Date Mon, 11 Jan 2010 20:01:31 GMT

On Jan 11, 2010, at 12:12 PM, Philip Martin wrote:

> "Hyrum K. Wright" <hyrum_wright@mail.utexas.edu> writes:
> 
>> After merging the pending fixes into 1.6.x, I reran the tests.  The only failure
was in the ruby bindings:
>> 
>> [[[
>> hwright@orac:~/dev/svn-1.6.x$ make check-swig-rb
>> cd /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby; \
>> 	  /usr/bin/ruby -I /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby \
>> 	    /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/test/run-test.rb \
>> 	    --verbose=normal
>> Loaded suite .
>> Started
>> ...................................................................................................................E.......................................................................................................
>> Finished in 18.84964 seconds.
>> 
>>  1) Error:
>> test_apply(SvnDeltaTest):
>> ArgumentError: NULL pointer given
>> /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/svn/util.rb:86:in `svn_txdelta_apply_wrapper'
>> /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/svn/util.rb:86:in `txdelta_apply_wrapper'
>> /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/svn/delta.rb:54:in `apply'
>> /home/hwright/dev/svn-1.6.x/subversion/bindings/swig/ruby/test/test_delta.rb:128:in
`test_apply'
>> 
>> 219 tests, 1490 assertions, 0 failures, 1 errors
>> make: *** [check-swig-rb] Error 1
>> ]]]
> 
> On my debian stable box using r897912 with ruby-1.8.7, swig-1.3.36 and
> gcc-4.3.2 I get no failures.  It takes 528 seconds rather than 18.8.

If Joe can not reproduce, we'll chalk it up to local issues and I'll proceed with the release.

-Hyrum

Mime
View raw message