struts-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lukasz Lenart <lukaszlen...@apache.org>
Subject Re: Tiles: Upgrade from struts2-tiles3-plugin to struts2-tiles-plugin gives a NoSuchDefinitionException => Same Problem can be reproduces with struts2-showcase-2.5.10.1
Date Tue, 18 Apr 2017 05:44:58 GMT
Thanks :)

2017-04-17 14:53 GMT+02:00  <programmierer@gmx.ch>:
> I registered a bug in jira https://issues.apache.org/jira/browse/WW-4786
> and attached the Logs with level on Trace for org.apache.struts2.tiles.
>
> Thank you for your help and please let me know if I can support you with
> further testing
>
>
>
>
>
> Am 2017-04-14 09:38, schrieb Lukasz Lenart:
>
> Cool, thanks a lot :)
>
> Looks like we have an issue with resolving wildcarded tiles
> definitions as by default Struts will try to find tiles*.xml [1],
> whereas defining them by hand [2] fallbacks to the old behaviour.
>
> Could you setup a log level to TRACE for the org.apache.struts2.tiles
> package and share the results? And feel free to register a bug in
> JIRA.
>
> [1]
> https://github.com/apache/struts/blob/master/plugins/tiles/src/main/java/org/apache/struts2/tiles/StrutsTilesContainerFactory.java#L106
> [2]
> https://github.com/apache/struts/blob/master/plugins/tiles/src/main/java/org/apache/struts2/tiles/StrutsTilesInitializer.java#L40
>
>
> Regards
> --
> Ɓukasz
> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
>
> 2017-04-12 20:57 GMT+02:00  <programmierer@gmx.ch>:
>
> I tried 3 different Tomcat versions on Windows 10. Version 6.0.47,
> 7.0.72 and 9.0.0.M13. All Versions had the same behaviour (tiles of
> struts2-showcase-2.5.10.1 is not working, NoSuchDefinitionException is
> thrown).
>
> But: It is working fine when I define the config by hand! :)
>
> Running on Windows 10 seems to require the config by hand - on linux
> it's working without.
>
> Regards
>
> Ralph
>
> Am 2017-04-12 08:27, schrieb Lukasz Lenart:
>
> 2017-04-11 16:24 GMT+02:00  <programmierer@gmx.ch>:
>
> On Linux (Ubuntu 16.4): struts2-tiles-plugin (Version 2.5.10.1) works
> fine => same source (same war-file) and same Tomcat-Version
>
>
> Did you try to use a different Tomcat version? Did you try to define
> configs by hand?
>
> <context-param>
> <param-name>org.apache.tiles.definition.DefinitionsFactory.DEFINITIONS_CONFIG</param-name>
> <param-value>
> /WEB-INF/tiles-1.xml,
> /WEB-INF/tiles-2.xml,
> /WEB-INF/tiles-3.xml,
> /WEB-INF/tiles-4.xml
> </param-value>
> </context-param>
>
> Regards
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@struts.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@struts.apache.org


Mime
View raw message